ÇORUM TİME

ASGD’DEN VALİ BAŞKÖY’E ZİYARET

ASGD’DEN VALİ BAŞKÖY’E ZİYARET
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
12 Haziran 2014 - 13:00

Son Güncelleme: 12 Haziran 2014 13:00 IMG_2947

IMG_2949Vali Sabri Başköy, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Çorum Şube Başkanı Okan Ateş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
İlimizde devam eden “Orta Kuşak Futbol Turnuvası” (Bilal Gökmen) kapsamında gerçekleşen ziyarette; ASGD Çorum Şube Başkanı Okan Ateş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri; Ali Atan, Halil Öztürk, Yusuf İslam Kaya yer aldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri “Orta Kuşak Futbol Turnuvası”na 30 yaş ve üzerindeki kişilerden kurulu takımların katıldığını belirterek, bu yıl 19.’sunu düzenlediklerini ifade eden Başkan Ateş, turnuvaya bu yıl 20 takımın katıldığını ve çeyrek final maçlarının devam belirterek final maçının 21 Haziran’da yapılacağını dile getirdi.
Orta Kuşak Futbol Turnuvasına Bilal Gökmen isminin verilmesinin değerlerin yaşatılması noktasında önemli olduğuna dikkat çeken Vali Başköy; “Orta Kuşak Futbol Turnuvası, 30 yaş ve üzerindeki kişilerin spora çekilmesi açısından son derece önemli bir sosyal etkinlik olmuştur. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi ve ASGD Çorum Şubesi heyetinin nezdinde tüm katılımcılar başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomcasibomCasibom