Son Güncelleme: 12 Mayıs 2015 16:09
Umut Radyo’da yayınlanan “Başkanlar Konuşuyor” programına konuk olan Vatan Partisi İl Başkanı Mimar Mehmet Patlar, partisinin 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Meltem Danışman Çınar’ın hazırlayıp sunduğu programda Patlar, “Atatürk’te birleştik. Milliyetçiler, Halkçılar ve Devrimciler Vatan Partisinde birleştiler, birleşiyorlar” dedi.
Emek önderlerinin, devlet adamlarının, komutanların, sanatçılar, aydınlar ve vatansever gençlerin partisi olduklarını ifade eden Patlar, “ Türkiye’mizi borç batağından kurtaracağız. Üretim ekonomisi kuracağız. Vatanımızda ürettiğimiz malları dışarıdan almayacak, yerli üretimi geliştireceğiz. İşsize sadaka değil, iş vereceğiz. En küçüğünden en büyüğüne kadar sanayiciyi destekleyeceğiz. Çiftçimize üret arkadaş diyoruz. Akaryakıttan alınan vergiyi kaldırarak üreticiye ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz tarım ilacı ve faizsiz kredi sağlayacağız. Hedefimiz milli hükümettir” dedi.





Kafkas Kültür Derneğinden sessiz yürüyüş
Çorum’da yöresel yemekler tanıtıldı
Gençlerden Şehitlere Saygı ve Vefa Yürüyüşü
Takla atan otomobildeki 4 kişi yaralandı
Güzellik salonunda 6 kişi tutuklandı




