ÇORUM TİME

BELEDİYE’DEN 15 TEMMUZ SEMPOZYUMU

Çorum Belediyesi, Cumhuriyet tarihimizin en kanlı darbe girişimi arasında yer alan 15 Temmuz’u tüm yönleriyle ele alacak bir sempozyum düzenleyecek.

BELEDİYE’DEN 15 TEMMUZ SEMPOZYUMU
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
20 Ocak 2017 - 12:30

Son Güncelleme: 20 Ocak 2017 12:42 “Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz” Sempozyumu 28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan sempozyumla 15 Temmuzla ilgili birçok konu ilk kez irdelenecek. Sempozyumla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi basireti ve cesareti ile darbeyi engellediğini söyledi. Darbe kalkışmasının ardından pek çok tahlil yapıldığını ve kalkışmasının failleri, mantığı ve uzantılarının çözülmeye çalışıldığını dile getiren Başkan Külcü, “Düzenleyeceğimiz sempozyum ile bugüne kadar düzenlenen panel, konferans ve toplantılardan farklı olarak problemin temeline inmeyi ve bu yapının teorik ve sosyolojik temellerini belirginleştirmeyi amaçlamaktadır.” dedi.
20 Çorum Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe kalkışmasını derinlemesine ele alıp Türkiye gündemine akademik bir çalışma sunacağının altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapılacak olan sempozyumu İstanbul’da bulunan Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC) ile birlikte yapacaklarını sözlerine ekledi.
22

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ