Son Güncelleme: 12 Şubat 2014 12:20 Çorum Belediyesi, Sıra Geceleri geleneğini sürdürüyor. Belediye tarafından her yıl yapılan sıra gecelerinde Devlet Tiyatro Salonu yine dolup taştı. Urfalı Kazım Çiriş ve ekibi tarafından söylenen birbirinden güzel türkülere çok sayıda davetli hep bir ağızdan eşlik etti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği Sıra Gecesi’nde izleyicilere çiğ köfte ikramı da yapıldı.
Salonu dolduran yüzlerce kişinin söylenen türkülere coşkuyla eşlik ettiği programın sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kazım Çiriş’e çiçek takdim etti.
“Türkü ve şarkılarımız kendi değerlerimizdir.” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu değerleri yaşatmak için emek veren, çaba harcayan bu milletin derdi ile dertlenen herkesin işini Allah kolay kılsın. Biz değerlerimizi yaşatmak için emek sarf edenlere destek vermeyi şiar edindik. Eğer bu milletin derdi ile dertlenebiliyorsak, milletimizin yolunda asfalt, evinde aş olabiliyorsak ne mutlu bize. Biz gece gündüz demeden karınca gibi Çorum’a hizmet aşkıyla çalışıyoruz” dedi.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.