Son Güncelleme: 23 Nisan 2015 14:31
Vali Ahmet Kara, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı “Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz Mübarek Üç Aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Bu gecenin, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve O’nun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği umut, huzur ve adeta bir müjde gecesi olduğunu belirten Vali Kara, mesajını şöyle sürdürdü; “Bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Çorumlu hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni ve mübarek Üç Aylar’ını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”





Öğrenci servisi kaza yaptı:1 yaralı
Dünyanın merkezi Çorum’da buluştular
Milli Mücadele’nin ruhu dans ile anlatıldı
18 yaşındaki genci bıçakla ağır yaraladı
Tır ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı




