ÇORUM TİME

BUNLAR BU KADAR ADİ, ALÇAK VE ŞEREFSİZ

AK Parti Çorum İl ve İlçe Teşkilatları tarafından Çorum’daki demokrasi nöbeti devam ediyor. AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, FETÖ Terör Örgütü için çok sert konuştu.

BUNLAR BU KADAR ADİ, ALÇAK VE ŞEREFSİZ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
27 Temmuz 2016 - 18:48

Son Güncelleme: 30 Temmuz 2016 14:38 AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 15 Temmuz askeri darbe girişimi sonrası Çorum’daki bütün ilçeleri ziyarette bulunarak mitinglere katılıyor. En son İskilip İlçesindeki mitinge katılan Bekiroğlu’na İl Başkan Yardımcısı Adem Oğuzhan Kaya, Adem Candan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akın, Ahmet Köksal, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kerep Ölçer, İlçe Başkanı Mustafa Lek, İlçe Belediye Başkanı Recep Çatma ile teşkilat yöneticileri ve vatandaşlar eşlik etti.
ak parti çorum (1) EĞER BAŞARILI OLSALARDI 30 YIL GERİYE GİDERDİK

Bekiroğlu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Tarihte kitaplarda çok anlatırlardı manda yönetimi diye eğer ki 15 Temmuz’da o hainlerin emelleri başarılı olsaydı, bugün darbeyle 20-30 yıl geri gitmiş bir ülkenin fertleri olacaktır. Bizler ya darağacında, ya cezaevinde işkenceler altında birer fert olacaktır. 15 Temmuz akşamı biz dedik ki; Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan biz buraya çıktık dedi. Bizler de kefenimizi giydik çıktık dedi. Canımız bu memlekete feda olsun diyoruz” dedi.
ak parti çorum (2) RUMİ BEKİROĞLU OLÇOK’UN ŞEHADETİNİ DE ANLATTI

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti’nin yıllardır reklam çalışmalarını yürüten Çorumlu hemşehrimiz Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok’un nasıl şehit edildiklerini anlattı. “Erol Olçok’un akşam cep telefonları çalmaya başlıyor. Boğaz köprüsünde tanklar yürüyor, askerler millete saldırmaya hazırlanıyor. Ankara’dan uçaklar gidiyor, helikopterle milleti bombalıyor şeklinde haberi alınca Olçok o esnada evinde yemek sofrasında ve hanımına yemek sofrasından kalkıp diyor ki; “60 ‘da Menderesi astılar, 70’de muhtıra yaptılar, 80’de bi darbe daha yaptılar. Muhsin Yazıcıoğlu’nu öldürdüler, 28 Şubatı e-muhtarıları yaşattılar bu kez yapamayacaklar, ben buna mani olmaya gidiyorum” diyor. Hanımı ‘gitme’ diyor. Olçok ise gideceğim, ‘gideceğim gerekirse şehit olacağım’ diyor 16 yaşındaki Abdullah ‘baba ben seni yalnız göndermem bende geleceğim’ diyor ve ikisi boğaz köprüsüne gidiyorlar.
Görgü şahitleri anlattıklarına göre rütbeli hainler şerefsizler. Olçok’un karşıdan üzerlerine doğru gelince en öndeki kişiye soruyorlar kimsin? Ben Erol Olçok’ diyor.
ak parti çorum (3) BUNLAR BU KADAR ADİLER, ALÇAK VE ŞEREFSİZLER

Bekiroğlu; ‘Hain muhtemelen Erol Olçok’u tanıyor ve ikinci soruyu sormadan sıkıyor kurşunu, Bekiroğlu asıl üzüntü duyduğum olay yanında ki oğlu Abdullah, baba diye ağladığında Erol abinin oğlu olduğunu anladıklarında bir kurşunda ona sıkıyorlar’ Bunlar bu kadar adi, alçak ve şerefsizdir” dedi.
ak parti çorum (4) İŞTE BİR BAŞKA YİĞİT ÇORUMLUNUN DAHA HİKAYESİ

Bekiroğlu Erol Olçok’ı şehadete yürüyüşünü anlattıktan sonra, “Allah gani gani rahmet eylesin Çorumlu kardeşlerimizi defin ettik. Mustafa avcu kardeşimiz şehit olanlar arasında diyor ve bir başka kahramanlık örneğini İskiliplilere anlatıyor.” Şehit olmadan önce uçaklar alçaktan uçunca bomba tesiri ile camlar kırılıyor diyor ki ihtilal var, genç kardeşimiz bu tankların yürüdüğünü görünce ‘bu tanklara dur diyeceğiz kardeşim ben gidiyorum’ diyor, arkadaşları diyor ki nereye gidiyorsun kardeşim diyorlar. Avcu ise ‘şehit olmaktan mı korkuyorsunuz’ diyor. Ben korkmuyorum gerekirse şehit olurum’ diyor ve meydana iniyor caddeden gelen ilk tankın önüne geçiyor ve dur diyor. Karşıdan bir kurşun ve şehit oluyor” diyor.

BUNU BASİT BİR DARBE GİRİŞİMİ OLARAK GÖRMEYİN

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, “100. yıl önce 60 ülkenin olduğu Osmanlıyı lime lime ettiler parçaladılar. Bu ecnebiler güçlü büyük bir Türk İslam Devleti istemiyorlar. Analar ağlasın istikrar olmasın huzur olmasın istiyorlar. O gün seslenen Mehmet Akif Ersoy ‘KORKMA’ diye seslenmiştir. O gün korkmadık binlerce şehit verdik yine korkamadık bugün yine bazı uşaklar ve hainler sözüm ona ‘Yurtta Sulh Cihan da Sulh’muş densizlere bak fetöcülerin parolasıymış sözde” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişJojobet Güncel Girişcasibom