Son Güncelleme: 27 Eylül 2014 19:19
Spor Toto 3. Lig’in 4. Haftasında Çorum Belediyespor Pazar günü sahasında lider 1922 Tirespor’u konuk edecek.
Lige Kızılcabölük deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlayan ve 2. Haftada kendi sahasında Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebat’ı yenerek puanla tanışan, ligin 3.haftasında ise zorlu Zonguldak deplasmanından 1 puan çıkartmayı başaran Çorum Belediyespor, Pazar günü sahasında lider 1922 Tirespor’u konuk edecek ve puan mücadelesi verecek.
Sezona hedefini 2.Lig olarak belirleyerek başlayan ve son haftalarda oynadığı oyun ile umut vadeden Çorum Belediyespor’da hedef konuk ekibe hem ilk puan kaybını yaşatmak hem de sahadan 3 puanla ayrılabilmek.
Kupa mesaisinde Salı günü PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor’u ağırlayan ve Tire maçı hazırlıklarına bu maçın ardından başlayan Kırmızı-Siyahlılarda sakatlıkları devam eden Emre Biçer ve kaleci osman Kaç dışında cezalı yada eksik futbolcu bulunmuyor.
Futbolcularından 1922 Tirespor karşılaşmasına iyi motive olmalarını isteyen Teknik Direktör Yavuz İncedal, hafta sonu sahaya süreceği 11’i kafasında şekillendirmeye çalışırken, kupada iyi bir futbol ortaya koyan golcü futbolcu Çağlar’a ilk on birde forma şansı vermesi bekleniyor.
Konuk ekip 1922 Tirespor ise Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Orduspor ile karşılaştı ve 1-0’lık skorla kupaya veda etti. Bordo-Beyazlı ekipte sakat yada cezalı futbolcu bulunmazken, İzmir temsilcisi Orduspor maçının ardından İzmir’e gitmeden Çorum’a gelerek hazırlıklarını burada sürdürdü.
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak olan maçı Ankara Bölgesi’nden R. Alkım Aksoy yönetecek. Aksoy’u bu maçtaki yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Mustafa Çavuş ile Hamdi Tontu yapacak. Kırmızı-siyahlıların mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta Ankara Bölgesi’nden Ejder Yapıcı ise 4. hakem olarak görev alacak. Aksoy, kariyerinde ilk defa Çorum takımının maçını yönetecek.
Çorum Beleidyespor’un sahaya Fatih, Osman, İmam, Akın, Sefa, Nedim, Ender, Turgay, Murathan, Oğuzhan ve Çağlar on birine yer vermesi bekleniyor.
Haber: Okan ATEŞ / www.spor19.com