ÇORUM TİME

ÇORUM BENİM İLK GÖZ AĞRIM

ÇORUM BENİM İLK GÖZ AĞRIM
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
11 Haziran 2015 - 9:22

Son Güncelleme: 11 Haziran 2015 15:04 CBB_0736

CBB_0742

CBB_0743Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Denizli Müftülüğü’ne atanan il müftüsü Mehmet Aşık’a veda yemeği düzenlendi.
Vali Ahmet Kara ve eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Başsavcı Ömer Faruk Yurdagül, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Zeki Gül, Turhan Candan ve Alper Zahir, Vali yardımcıları, daire müdürleri ve müftülük personelinin de katıldığı yemekte konuşan Müftü Mehmet Aşık, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğinin kendisini çok duygulandırdığını söyledi.
25 yıl önce de Çorum’a atandığını, müftü olarak da ilk atandığı ilin Çorum olduğunun dile getiren Mehmet Aşık, “Çorum, benim ilk göz ağrım. Burada edindiğim dostlukları, sizleri hiç unutmayacağım.” dedi.
Yemekte konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada müftü Mehmet Aşık’ın Çorum’da önemli ve güzel çalışmalar yaptığını söyledi.
Külcü, “Sayın Müftümüzle buradaki dostlukların ötesinde beraber yaptığımız güzel işlerimiz var. En önemlisi Akşemseddin Camii. Diğer cami ve Kur’an kurslarına ait çalışmaları da birlikte yaptık. Yaptığımız tüm çalışmalar, insanımıza verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz. Yeni görev yerinizde de muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.
Çorum Valisi Ahmet Kara da Mehmet Aşık’la 9 aydır beraber çalıştıklarını ve yıllar sonra da karşılaştıklarında yine aynı samimiyetle muhabbet edeceklerini söyledi. Vali Kara, “Müftülük zor ve önemli bir görev. Hocamız, hoş bir sada ile ayrılıyor.” dedi.
Yemek sonunda Akşemseddin Camii Yaşatma Derneği yöneticileri camii işlemeli tabak, TDV Yayınevi Müdürü Mehmet Önül de Mehmet Aşık’a plaket takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ