ÇORUM TİME

ÇORUM İLÇELERİNE ÇEVRE BAKANLIĞI DESTEĞİ

ÇORUM İLÇELERİNE ÇEVRE BAKANLIĞI DESTEĞİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
13 Ocak 2015 - 9:18

Son Güncelleme: 13 Ocak 2015 09:18 Salim-Uslu1AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çevre Bakanlığı’nın Çorum’da yerel yönetimlere desteklerinin artarak devam ettiğini bildirdi.
Uslu’nun verdiği bilgiye göre, Düvenci Belediyesi’ne 182 Bin TL değerinde Çöp Toplama Aracı, Bayat, Kargı ve Osmancık Belediyelerine 50’şer Bin TL, Uğurludağ Belediyesi’ne de 30 Bin TL’lik Çöp Konteynırı yardımı yapılacak.
Uslu, “Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yerel yönetimlerimize destekleri devam etmektedir. Düvenci Belediyemize Çöp Toplama Aracı müjdesini veriyoruz. 2014 yılı bütçesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan Sekizinci aracımızın da onayını aldık. Ayrıca, Bayat, Kargı, Osmancık ve Uğurludağ Belediyelerimize Çöp Konteynırı için toplamda 180 Bin TL’lik ödenek gönderilecektir. Hayırlı Uğurlu Olsun.
2010 yılından bugüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Çevre Yardımları kapsamında Çorum’da Yerel Yönetimlerimize 25 Araç teslim edildi. Onayı alınan 5 Araç ile toplamda 30 Araç için yaklaşık 4,5 Milyon TL Yerel Yönetimlerimizde sadece Araç yardımı olarak sağlanmıştır.
Ayrıca Sungurlu ve Mecitözü ilçelerimizin talepleri de 2015 yılı bütçesinin serbest bırakılması sonrası ilk dağıtımda değerlendirilecektir.  İskilip ve Laçin ilçelerimizin onaylanan Yol Süpürme araçları; Devlet Malzeme Ofisi’nde bulunmadığı için araç bedeli nakit olarak verilecektir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ