ÇORUM TİME

ÇORUM KENTPARK MİLLET BAHÇESİ OLDU

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon lira yatırımla yaptırılan Kentpark’ın, ismi, Millet Bahçesi olarak değiştirildi.

ÇORUM KENTPARK MİLLET BAHÇESİ OLDU
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
03 Temmuz 2019 - 10:28

Son Güncelleme: 3 Temmuz 2019 10:28 Çorum Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın başkanlığında yapılan toplantı da 50 milyon lira yatırımla yaptırılan ve Çorumlunun gözdesi haline gelen Kentpark’ın isim değişikliği ile ilgili gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddesi ile ilgili konuşan Başkan Aşgın, ülke genelinde ‘Millet Bahçesi’ konseptinin yaygın olduğunu kaydederek, “Kentpark isminin ‘Millet bahçesi’ olarak değiştirilmesi uygun görülmektedir. Bu değişim Çorum’umuzun menfaatine olacaktır” dedi.

SOSYAL TESİS AÇACAĞIZ

Millet Bahçesi’nde bulunan tesislerin ihalesinin yapılacağını kaydeden Aşgın, “Tesisatlar ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Belediye olarak o bölgede bir sosyal tesis işleteceğiz” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından Kentpark’ın, ismi, Millet Bahçesi olarak değiştirilmesi ile ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ