ÇORUM TİME

BELEDİYE BAŞKANI İSYAN ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI İSYAN ETTİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
02 Kasım 2014 - 21:25

Son Güncelleme: 4 Kasım 2014 17:31 iskilipte_recep_catma_surprizi_h43239Bursalı gazetecilerle bir araya gelen Çorum’un İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, sürekli göç veren ilçelerinde 12 yıldır çalmadık kapı bırakmamalarına rağmen 85 km uzunluğundaki Çankırı- İskilip yolunu tek şeritten kurtaramadıklarını dile getirdi.

ÇORUM MİLLETVEKİLLERİNE TEPKİ

Çatma, kendisinden önceki belediye başkanlarının da AK Partili olmalarına rağmen hiçbir çalışmanın ilçeye yapılmadığını kaydederek söyle davam etti: “12 yıl partimizin belediye başkanları İskilip’te görev yaptı. Ben 2014 Mart seçimlerinde göreve geldim. Partimizin Çorum Milletvekillerine Çankırı -İskilip bağlantı yolunun yapılması konusunda sürekli temasta olmamıza rağmen kendimizi dinletemedik. Kendileri seçildikleri bölgelere yatırıp yapıp bizlere kulak tıkadılar” dedi.

SESİMİZİ VEKİLLERE DUYURAMADIK

Çatma’ya bir gazetecinin “Sizden önceki belediye başkanı İskilip’e ne gibi hizmetler yaptı? sorusuna Çatma, şu ilginç yanıtı verdi. “Eski Başkanın bize iyiliği personel sayısını azaltmak olmuştur. Maalesef sözümüzü ne vekillere nede onlar aracılığı ile Ankara’ya duyuramadık.” Bu arada Çorum İskilip’e gelen gazeteciler Çatma’ya günün anısına Bursaspor atkısı hediye ettiler.

Kaynak: ROTA HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI
Erkan ÖZKAN 5 Kasım 2014 / 17:39

Siyasi görüşüm AKP değil.Ama Recep başkanı samimi buldum. İskilipte görev yaptım.Yaptıkları yapmak istediklerini gördüm.Her siyasetçi böyle olsa ülkemizde imar yol bakımından sorun kalmaz.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ