Son Güncelleme: 11 Mayıs 2015 14:39
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları il ve ilçelerde seçim gezilerini sürdürüyor…
7 Haziran Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala heyecanın giderek arttığı bu günlerde adaylar dört bir yandan çalışmalarını sürdürüyor. MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, MHP İskilip İlçe Başkanı Ömer Küçük, MHP Milletvekili Aday Adayı olan Av. Muhsin Kocasaraç ve partililerden oluşan bir grup, İskilip Kurusaray Köyü’nde cumartesi günleri kurulan onlarca köyün pazar ihtiyaçlarını karşılayan köy pazarını ve köylüleri ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.
Öte yandan MHP Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici ise Danişment Köyü’nde yağmur duası etkinliklerine katılırken MHP Milletvekili Adayları Sami Çam ve Ali Akcan da Salur Köyü’nde yağmur duası etkinlikleri ve kitap fuarı ziyaretlerinde vatandaş ile bir araya geldi.
VATANDAŞLAR VEKİLLERDEN ŞİKAYETÇİ
MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Kurusaray Köyü’nde vatandaşla sohbet ettiği sırada köy sakinlerinden Recep Küçük isimli vatandaş hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. Küçük, “Bu milletvekilleri üç dönemdir meclise gidiyorlar. Gelip bir gün bile halimizi sormadılar. Siz de böyle olmayın. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin. Yüreğimiz sizinle” açıklamalarında bulundu. Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı ile bir süre görüşen Recep Küçük köy halkının sorunlarının giderilmesi gerektiğine değindi.
VAHİT KAYRICI HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ
Daha sonra seçim çalışmalarına Aşdağul ve Ortaköy’de devam eden Vahit Kayrıcı burada da esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Ortaköy MHP İlçe Başkanı Celal Ceylan, partililer ve bir grup vatandaş tarafından konvoyla karşılanan Kayrıcı, yaptığı konuşmada seçimlerin ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı. Hükümetin yanlış politikalarını anlatan Kayrıcı, ülkenin gidişatının kötü olduğunu ve bu kötü gidişata dur denilmesi gerektiğinin altını çizdi.