Son Güncelleme: 30 Ekim 2018 12:03 Sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan film ‘Müslüm’, ilk 3 günde 600 binden fazla sinemasever tarafından izlendi. Yönetmenlik koltuğunda Ketche ile Can Ulkay’ın oturduğu, başrollerinde Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı Müslüm filmi, sadece 3 günde 600 bin 141 kişi tarafından sinemada izlendi. 921 salonda vizyona giren filmin üç günlük gişe hasılatı 8 milyon 683 bin 174 TL oldu. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, hedeflerinin 10 milyon kişi tarafından izlenmek olduğunu söylemişti.

İLK 3 GÜNDE REKOR İZLENME
Başrollerini Timuçin Esen ve Şahin Kendirci’nin paylaştığı, “Müslüm” film ilk üç günde 600.141 seyirci tarafından izlendi. Şahin Kendirci, filmdeki ağlama sahneleri için ‘Hayatta çok kayıplar verdim, filmdeki ağlama sahnelerinde onları düşünerek gerçekten ağladım’ demişti.

ESEN: HER ŞEYİ GÖZE ALDIM
Müslüm filminin başrolü Timuçin Esen, “Bu yola çıkarken her şeyi göze aldım. Elimden geldiği kadar Müslüm Baba’nın yaptığı gibi hissederek söylemeye, anlatmaya çalıştım. Onun en önemli özelliklerinden biri o. Şarkıyı kaydettikten sonra ‘anlatabildik mi’ dermiş. Benim için çıkış noktası oydu. Zor bir şeydi” ifadelerini kullanmıştı.

ÇORUM’DA KUYRUKLAR OLUŞTU
Mart 2013 tarihinde hayatını kaybeden arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses’in yaşamını anlatan ‘Müslüm’ filmi, Çorum’da 26 Ekim’de seyircisiyle buluştu. Filmin vizyona girdiği günden itibaren AHL Park AVM’de bulunan Cinemaximum önünde uzun kuyruklar oluştu.






Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
Ahlatcı birincilik ödülünü kazandı
Genci döverek komaya sokan 3 kişi tutuklandı
Çorum FK evinde yenildi
Kaçak sigaralar ve içkiler imha edildi




