Son Güncelleme: 2 Nisan 2018 11:19 Toplum Yararına Program Çalışma Programı kapsamında Çorum’da istihdama ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ettiklerini söyleyen Salim Uslu, “İŞ-KUR aracılığıyla kamu kurumları ve belediyelerde istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Çorum’a 1.000 kişilik istihdam için onayımızı aldık. Önümüzdeki günlerde müracaatlar İŞ-KUR İl Müdürlüğümüzce alınmaya başlanacak. Program kapsamında; İl ve ilçe belediyelerimizde, Orman İşletme Şefliklerinde, İl Özel İdaremizde ve Çorum Müftülüğümüzde istihdam sağlanacaktır. Altı ay süreli 1.000 kişilik istihdam için Çorum ekonomimize yaklaşık 15 milyon TL’lik yeni kaynak aktarımı sağlamış olacağız” dedi.

126 MİLYON KAYNAK AKTARDIK
Son gelen 1.000 kişilik istihdam ile 2010 yılından bu güne kadar Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Çorum’a 13 bin 389 kişinin üzerinde istihdam yapıldığını kaydeden Uslu, “Program kapsamında Çorum’a 126 milyon 811 bin TL yeni kaynak aktarımı daha sağlamış oluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.





Otomobil devrildi:1 ölü 1 yaralı
Uçuruma devrildi sürücü hayatını kaybetti
Şüpheli araçtan uyuşturucu çıktı!
Akran nezaketi projeleri geliştirilecek
İŞKUR ile tezgahtar kursu başladı





eğer havaalanı yapılsaydı, çok değil 5 sene sonra 50 bin kişiye kendiliğinden iş imkanı doğacaktı. çorumun 50 yılını yediniz.