Son Güncelleme: 9 Ocak 2014 12:30 HABER: YUSUF ÇINAR
ÇORUM’da internette tanıştığı gencin tecavüzüne uğradığını öne süren genç kız şikayetçi oldu.
İddialara göre, 16 yaşındaki S.T., internet üzerinden tanıştığı 23 yaşındaki E.P. ile arkadaşlık kurdu. E.P., bir süre sonra S.T’yi aracına alarak köye götürdü, ikili geceyi köyde geçirmek istedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde E.P., S.T’nin yanına gelerek üzerini zorla çıkardı ve tecavüz etti. Ertesi gün ise genç kızı saat kulesinin önüne bırakıp gitti. S.T., korkudan evine gitmeyince kızın ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.
Kayıp başvurusu üzerine genç kız polis tarafından bulundu. S.T., tecavüze uğradığını iddia ederek korkudan eve dönemediğini söyledi. Ayrıca E.P’den şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan E.P., suçlamaları kabul etmedi ve kendi rızaları ile ilişkiye girdiklerini söyledi. E.P., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Çorum 2. Ağır ceza mahkemesinde görülen davaya S.T. katılırken E.P. katılmadı. Duruşma eksiklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.
cem
10 Ocak 2014 / 22:34
iyi olmus…. ne isi vardı bi kızın bi erkekle köylerde
kardeşim… çorumla ilgili tecavüz.. hırsızlık olayı…dolandırıcılık…aldatma ne varsa yazıyonuz medyaya utanıyoruz çorumluyuz demeye her yerde oluyo böle olaylar bi çorumda medyaya taşınıyo… zaten gerekli işlemleri güvenlik birimleri yapmış nedemeye medyaya taşıyonuz………..bilinki böle haberleri haber değeri var diye
medyaya taşırsanız aynı haberlerden birinide aillenizde yaşarsınız