ÇORUM TİME

AK PARTİLİLER ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ

AK PARTİLİLER ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
03 Ağustos 2014 - 17:41

Son Güncelleme: 3 Ağustos 2014 18:28 ak parti çorum merkez ilçe teşkilatı mustafa köse (1)

ak parti çorum merkez ilçe teşkilatı mustafa köse (2)

ak parti çorum merkez ilçe teşkilatı mustafa köse (3)

ak parti çorum merkez ilçe teşkilatı mustafa köse (4)

ak parti çorum merkez ilçe teşkilatı mustafa köse (5)AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor.
Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, hafta sonunda da Gülabibey Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
Başkan Köse’nin ziyaretine Başkan Yardımcıları Ayhan Boyraz, Mahmut Ölçer, bazı yönetim kurulu üyeleri, Mahalle teşkilatı yöneticileri de katıldı.

ERDOĞAN’IN SELAMINI GÖTÜRDÜ

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, esnaflara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyerek, “Bizler yaratılmış kullarız, eksiklerimizi, hatalarımızı, yanlışlarımızı biliyoruz. Bizim işimiz doğruyu bulmak ve doğrularımıza hizmet etmektir. 12 yıldır bu ülkede yapılanları hep beraber yaşadık ve gördük. Bunlar hakkında halkımız ne düşünüyor diye sizleri ziyaret ediyoruz. Ve elhamdulillah sizlerin gözlerine bakınca ne hissettiğinizi hemen anlayabiliyoruz” diye konuştu.

ÇORUM ERDOĞAN’IN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAZ

Ziyaret edilen çay ocaklarında sohbet esnasında bir vatandaşın, “% 51 Cumhurbaşkanı olmak için yeter, ama bize yetmez. 12 yıldır yapılanları nasıl inkar ederiz? Çorum Milletin Adamına en az %70 oy verecek. Sizler rahat olun” demesi üzerine, Merkez İlçe Başkanı Köse ise, “Çorum Tayyip Erdoğan’ın güvenini boşa çıkartmayacağını gösteriyor. Biz Teşkilat olarak halkımızın dışında yaşamıyoruz, iç içice yaşıyoruz. Biz halkımıza güveniyor, halkımızdan mesajı alıyoruz” ifadelerini kullandı.

OYUMUZ DA ADRESİMİZDE BELLİ

Almanya’da işçi olarak çalıştığını söyleyen Cengiz Okumuş isimli bir vatandaş da “Oyumuzu çoktan kullandık. Bizim Adresimiz belli. Yurtdışından bakınca daha iyi görüyorsunuz. Merkel’in niye tutuştuğunu sanıyorsunuz. Türkiyenin geldiği yeri onlar daha iyi görüyor. Gözünüz arkada kalmasın” dedi.
Esnaf ziyaretleri sırasında Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş’ın sahibi olduğu Emin Pide Salonu da ziyaret edildi. Ziyaretten memnun kaldığını belirten Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş’ da, “Çorum’da özellikle Merkez İlçe Başkanlığının çalışmaları göz dolduruyor. Özveriniz ve şehrimize, halkımıza verdiğiniz değer için teşekkür ediyorum. Başbakanın ve hükümetin öncelikle Suriye, Mısır, Filistin konularında mazlum halkların yanında olması, sergilediği tavır, izlediği siyaset genel olarak takdir ettiğimiz ve beğendiğimiz bir duruştur” diye konuştu.

BU MİLLET SONUNA KADAR ARKASINDA

Ziyaretler sırasında yoğun ilgi ile karşılaşan Merkez İlçe Başkanı Köse ve ekibi zaman zaman ikram edilen çay ile birlikte sohbet etme imkanı da buldu. Emekli Ziraat Mühendisi Mustafa Boyraz’ın çay ikramında, Ali Çağlar isimli vatandaş da “Bu ülkeye dört adam gibi adam geldi. Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Tayyip Erdoğan. Milletin Adamı bunlar, millet de sonuna kadar arkasında bu adamların. Tayyip Erdoğan’ın da bugün sonuna kadar arkasındayız” ifadelerini kullandı. Ayrıca Ak Parti Merkez İlçe başkanlığı yöneticileri Seçim gününe kadar çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ