ÇORUM TİME

AK PARTİ’DE 3 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti’nin Çorum’daki 3 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti. Boğazkale, Laçin ve Oğuzlar İlçe Başkanları istifa dilekçelerini partiye sundu.

AK PARTİ’DE 3 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
05 Temmuz 2017 - 18:43

Son Güncelleme: 5 Temmuz 2017 19:52 AK Parti’de teşkilatlardaki değişimler için start verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda teşkilatlarda yenilenme çalışmaları kapsamında Çorum’da 3 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti. Edinilen bilgiye göre, Çorum’da yeni dönemde görevlerine devam etmeyecek ilçelerden Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık istifa dilekçelerine il başkanlığına sundu.
ak parti (1)
YENİ BAŞKANLAR ATANACAK

Bu ilçelerden Oğuzlar’a vekaleten Mehmet Ali Ekmekçi’nin ilçe başkanı olarak atandığı öğrenilirken, diğer ilçelere de istifaların kabul edilmesinden sonra İl Başkanı Mehmet Karadağ tarafından genel merkezin onayıyla görevlendirmeler yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Diğer yandan Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz’ün de 3 dönem kuralından dolayı yeni dönemde görev almayacağı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ