ÇORUM TİME

ÇORUM’DA ŞEHİTLER ÇEŞMESİ HİZMETE AÇILDI

Çorum Valiliği tarafından yaptırılan Şehitler Çeşmesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

ÇORUM’DA ŞEHİTLER ÇEŞMESİ HİZMETE AÇILDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
14 Eylül 2016 - 17:04

Son Güncelleme: 14 Eylül 2016 17:04 Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden demokrasi şehitlerinin hatırasını yaşatmak amacıyla Çorum Valiliği tarafından yaptırılan Şehitler Çeşmesi, düzenlenen törenle açıldı. Gazi Caddesi üzerine inşa edilen çeşme, Osmanlı mimarisine göre yapıldı.

FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ’NÜN (FETÖ) DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA HAYATINI KAYBEDEN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN HATIRASINI YAŞATMAK AMACIYLA ÇORUM VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPTIRILAN ŞEHİTLER ÇEŞMESİ, DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI. (M. MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

CHP VE MHP İL BAŞKANLARI DA TÖRENE KATILDI

Açılışa Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve vatandaşlar katıldı.

FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ’NÜN (FETÖ) DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA HAYATINI KAYBEDEN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN HATIRASINI YAŞATMAK AMACIYLA ÇORUM VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPTIRILAN ŞEHİTLER ÇEŞMESİ, DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI. (M. MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

ÇORUMLU ŞEHİTLERİN ADLARI OKULLARA VERİLDİ

Vali Necmettin Kılıç, yeni bir istiklal harbi daha verirken medeniyet denilen tek dişi kalmış canavarın mazlum insanları mahvettiğini belirterek, “200 yıl toparlanamayacağımız bir hasar vereceklerdi bize. Sadece bir darbe değil, sadece demokrasinin askıya alınması değil, sadece insan haklarının askıya alınması değil inanılmaz kötülükler planlamışlardı. Bu kötülükleri ancak 200 yılda temizleyip yeniden ayağa kalkacaktık. Ancak 200 yiğidimiz her biri bize bir sene verdi” dedi. Vali Kılıç, Çorumlu olan 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin adlarının da okullara verildiğini belirtti. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ