Son Güncelleme: 28 Haziran 2015 16:45
Çorum İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sungurlu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 20 adet extacy hap, 50 gram esrar maddesi ve 13 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Ankara’nın Altındağ, Keçiören, Mamak, Kızılay ve Yenimahalle ilçeleri olmak üzere toplam 7 adrese eş zamanlı olarak baskın yaptı. Yapılan aramalarda 4 adet cep telefonu, 4 adet sim kartı, 20 adet extacy hap, 50 gram esrar maddesi ve 13 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Olayla ilgili C.K. (33), F.G. (35), C.Y. (27), M.K. (38), Ü.E. (35) ve M.Ö. (27) gözaltına alınarak Sungurlu’ya getirilirken, İ.A. (25), O.K. (24) ve E.C.Ö. (28) isimli 3 şahsında arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.(iha)
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.





Çorum FK sahasında lideri yendi
Çorum pazarlarında seç al dönemi başlıyor
İnsan hayatında her saniye çok kritik
Çorum’da ulaşım ve suya zam geldi!
Çorum Adliye binası iki kat büyüyor




