ÇORUM TİME

ÇORUM’DAKİ BU KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

ÇORUM’DAKİ BU KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
14 Eylül 2016 - 16:41

Son Güncelleme: 14 Eylül 2016 16:41 Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Giresun istikametine gitmekte olan Soner Yılmaz yönetimindeki 04 DA 834 plakalı hafif ticari araç Kargı’nın Hacıhamza köyü yakınlarına geldiği sırada iddiaya göre yol üzerinde bulunan bir tesisten farları kapalı bir vaziyette D-100 karayoluna çıkmaya çalışan Bayram Aktaş yönetimindeki 34 TJ 1467 plakalı otomobille çarpıştı.

ÇORUM’UN KARGI İLÇESİNE BAĞLI HACIHAMZA KÖYÜ YAKINLARINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI. (İSMAİL KABAKDERE/ÇORUM-İHA)

KAZADA İKİ OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da kullanılamaz hale geldi ve D-100 karayolunun İstanbul – Samsun istikameti kısa süreli olarak trafiğe kapandı. Meydana gelen trafik kazası sonrası 04 DA 834 plakalı aracın sürücüsü Soner Yılmaz yara almadan kurtulurken, araçta yolcu olarak bulunan eşi Güler Yılmaz (27), çocukları M.Y. (3) ve A.Y. (1) hafif yaralandılar, 34 TJ 1467 plakalı otomobil sürücüsü Bayram Aktaş ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Bayram Yılmaz (41) ağır şekilde yaralandılar.

ÇORUM’UN KARGI İLÇESİNE BAĞLI HACIHAMZA KÖYÜ YAKINLARINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI. (İSMAİL KABAKDERE/ÇORUM-İHA)

AĞIR YARALILAR ÇORUM’A GÖNDERİLDİ

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kazada ağır yaralanan Bayram Aktaş ve Bayram Yılmaz ileri tedavileri için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ