ÇORUM TİME

ÇORUMLU 500 BİN DOLAR KAPTIRDI

ATV’de yayınlanan Müge Anlı programı canlı yayınında tüm Türkiye’yi şoke eden bir dolandırıcılık çözülmeye çalışılıyor. Türkiye’de onlarca kişiyi dolandıran İhsan Çapar’ın Çorum’da bir işadamını 500 bin dolar dolandırdığı ortaya çıktı.

ÇORUMLU 500 BİN DOLAR KAPTIRDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
07 Şubat 2020 - 15:17

Son Güncelleme: 8 Şubat 2020 13:12 ATV’de yayınlanan Müge Anlı programı canlı yayınında tüm Türkiye’yi şoke eden bir dolandırıcılık çözülmeye çalışılıyor. Türkiye’de onlarca kişiyi dolandıran İhsan Çapar’ın Çorum’da bir işadamını 500 bin dolar dolandırdığı ortaya çıktı.

ÇORUM’DAN CANLI YAYINA BAĞLANDI

Müge Anlı’nın programına telefonla bağlanarak stüdyodaki diğer mağdurlar gibi İhsan Çapar’ın kendisini 500 bin dolar dolandırdığını anlatan Aydın C. İhsan Çapar’ın kendisini silah zoruyla tehdit ederek parasını gasp ettiğini söyledi.

ÇORUM’DAN BAŞKA KİŞİLER DE VAR

İhsan Çapar’ın Çorum’da kendisi gibi bir çok işadamını büyük miktarlarda dolandırdığını belirten Aydın C.; “İhsan Çapar kendisini bana Yavuz olarak tanıttı. Bir yerde altın çıkmış altınları bozdurmak için aracı lazım diye bizi buldular. Kardeşimin asker arkadaşı diye ben de inandım. Altınları bozdurmak için sarrafa gittik sarraf da bize Osmanlı altını olduğunu söyledi. Sarrafın sözüne inanarak bende 500 bin dolar değerinde altın aldım. 500 bin dolarla bunların yanına gittim. Parayı sordular ben de altınları sordum altınları almaya eğilirken gözüme sprey sıktılar ve başımıza silah dayadılar. Paraları alıp kaçtılar. Çorum’da bir çok insanların canını yakmış bu insanlar” dedi. Müge Anlı’nın programında Çapar tarafından dolandırılan diğer mağdurlar da teker teker ortaya çıktı. Dünkü yayına katılan mağdurların, Çapar’a 2 milyon lira kaptırdıkları anlaşıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ