ÇORUM TİME

Çorumlu genç hayata tutunamadı

Samsun Atakum’da bir inşaattan düşen Çorumlu 22 yaşındaki genç ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çorumlu genç hayata tutunamadı
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
28 Temmuz 2022 - 10:30
Son Güncelleme: 28 Temmuz 2022 10:30

Samsun’da bir inşaatın 9. katından düşen 22 yaşındaki Osmancık Başpınar Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5048. Sokak üzerindeki 9 katlı bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatın 9. katındaki iskelede çalışan Özcan Demir (22), henüz bilinmeyen bir nedenle aşağıya düştü. 9. kattaki iskeleden aşağıya düşerken halata tutunmaya çalışan Özcan Demir, düşme hızını yavaşlatsa ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil ambulansı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Özcan Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Merhumun cenazesi bugün (28 Temmuz 2022) öğle namazına müteakiben Başpınar Köyü’nde defnedilecek. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ