ÇORUM TİME

ÇORUMLU KADINLAR YOL KESTİ

ÇORUMLU KADINLAR YOL KESTİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
28 Şubat 2014 - 22:37

Son Güncelleme: 28 Şubat 2014 22:38 ÇORUMLU kadınlar yol kesti (2)

ÇORUMLU kadınlar yol kesti (1)

ÇORUMLU kadınlar yol kesti

ÇORUMLU kadınlar yol kesti (3)HABER-YUSUF ÇINAR

Yol kapatma sırasında 31 yaşındaki Erhan Badak isimli mahalle sakini TIR sürücüsü ile tartıştı. Tartışma sırasında TIR sürücüsü aracını mahallelinin üzerine sürdü.
Daha önce bir çok kez üst geçit taleplerini yetkili kurumlara ilettiklerini ve bugüne kadar da hiçbir sonuç alamadıklarını belirten Ulukavak Mahallesinde ikamet eden kadınlar çocuk arabalarıyla Çorum Osmancık karayolunu kısa süreli de olsa araç trafiğine kapatmak istedi.
Çoğunluğunu kadınlardan oluşan grup yolu araç trafiğine kapattı. Erhan Badak isimli mahalle sakini araç sürücülerine durumu anlatmak istedi. Bu sırada TIR sürücüsü yolu kapatan mahalleliye öfkelendi ve yolu araç trafiğine açmalarını istedi.
Bu sırada Erhan Badak isimli mahalleli ile TIR sürücüsü arasında tartışma çıktı. TIR sürücüsü aracını Erhan Badak’ın üzerine sürdü ve ortam gerildi. Kalabalığa aldırış dahi etmeyen TIR sürücüsü gaza yüklenip aracıyla yoluna devam ederken mahalle sakinleri bir süre sonra yolu trafiğe açtı.
Erhan Badak i her yere dilekçe verdiklerini kara yollarına gittiklerini belirterek ”Biz buraya üst geçit istiyoruz. Bizim çoluğumuzun çocuğumuzun burada hayati tehlikesi var. Burada kaç tane kadın öldü. Kaç tane çocuk yaralandı. Buraya üst geçit yapılsın istiyoruz biz hakkımızı arıyoruz. ”dedi.Seçim zamanlarından vaatlerde bulunulduğunu dile getiren Badak ”Her seçim zamanımı ilgilenecekler bizimle ”diye konuştu.
56 yaşındaki Fatma Badak ise, ”Geçen sene bir kadın öldü ve bebeği öksüz kaldı. Bizim çocuklarımız okula giderken bu yolu kullanıyor. Ya bizim çocuklarımızda mı ölsün Neden buraya yetkililer bakmıyor. ” dedi. Yolun araç trafiğine kapatıldığını öğrenen polis ve belediye yetkilileri olay yerine gelerek mahalle sakinleriyle görüştü ve gerekli çalışmaların yapılması için mahalle muhtarı ile mahalleden önde gelen bazı kişiler emniyete davet edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ