ÇORUM TİME

ÇORUMLU KAYMAKAM GÖREVE BAŞLADI

Çorum’un Bayat İlçesi Eskialibey nüfusuna kayıtlı olup Ankara’da ikamet eden 27 yaşındaki genç kaymakam Elif Bal Sinop’un Saraydüzü ilçesine Kaymakam olarak atandı.

ÇORUMLU KAYMAKAM GÖREVE BAŞLADI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
16 Şubat 2021 - 10:53
Son Güncelleme: 16 Şubat 2021 10:53

Çorum’un Bayat İlçesi Eskialibey nüfusuna kayıtlı olup Ankara’da ikamet eden 27 yaşındaki genç kaymakam Elif Bal Sinop’un Saraydüzü ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Elif Bal kimdir

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç kaymakam Elif Bal, aslen Çorum ili Bayat İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 2019 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, 108. Dönem Konya Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. İl merkez stajını Konya Valiliğinde, Teftiş stajlarını Ordu ve Kayseri’de, Kaymakam Refikliği stajlarını Yalova/Altınova ve Antalya/Finike ilçelerinde tamamlamıştır. 02.02.2021 tarihli İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Onayı ile Saraydüzü İlçesi Kaymakamlığına Vekâleten atanmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ