ÇORUM TİME

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI ANLATILDI

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI ANLATILDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
13 Şubat 2014 - 9:52

Son Güncelleme: 13 Şubat 2014 09:52 2014-02-12 14.27.49Çorum Cumhuriyet Anadolu Lisesi madde bağımlılığına karşı öğrencilerini çeşitli etkinliklerle bilinçlendiriyor. Bu kapsamda Yeşilay Çorum Şube Başkanı Atilla Alpay Okul konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla bir konferans gerçekleştirdi. Sigara ve alkolün zararlarından bahseden Alpay gençlerimizin çeşitli madde bağımlılıklarıyla çürütüldüğünü vurguladı. Özellikle günümüz sigara üreticilerinin sinsi oyunlar ve reklamlarla gençlerimizi sömürdüğünü söyledi. Sözlerini video ve resimlerle destekleyen Atilla Alpay sağlıklı ve uzun bir yaşam için madde bağımlılığından gençlerimizi kurtarmanın insanlık görevi olduğunu ve bu görevin herkese sorumluluklar yüklediğinden bahsetti.
Özellikle Batılılar tarafından  İslami isimlerle sigaranın İslam ülkelerinde yaygınlaştırıldığını da sözlerine ekleyen Alpay  Müslüman aleminin bu tuzağa düşmemesi gerektiğini söyledi.
Sözlerinin sonunda öğrencilerin sorularını da cevaplayan Yeşilay Şube Başkanı Alpay bazı öğretmen ve öğrencilerin sigarayı bıraktıklarını söylemesi üzerine onlara sigarayı bıraktıklarını simgeleyen ‘şükran Belgesi’ verdi.
Atilla Alpay’a yaptığı güzel sunum dolayısıyla okul yönetimi ve kültür edebiyat kulübü Öğretmenleri Fatih Yılmaz ve Ertan yıldırım tarafından plaket takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ