ÇORUM TİME

DAŞDAN’IN ‘PAZAR’ MESAİSİ

DAŞDAN’IN ‘PAZAR’ MESAİSİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
26 Mart 2014 - 16:04

Son Güncelleme: 26 Mart 2014 20:23 2

3

4

5

6

7Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına tam kadro devam ediyor. Sabah saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) buluşan partililer, MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan ve seçime girecek olan Meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek tüm çarşıyı dolaştı ve vatandaşları selamladı.
MHP İl Başkanı İsmail Lek, MHP Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın ve teşkilat yönetiminin de katıldığı seçim çalışmasına İnönü Caddesi’nden başlayan MHP heyeti, daha sonra Çarşamba Pazarına geçti.

GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren halkın her kesiminden destek aldığını ve insanların bu sevgisini gördükçe mutlu olduğunu belirtti. Daşdan, ‘İnşallah halkımızın bu desteği ile 30 Mart günü seçimi kazanacağız. Çorum 31 Mart sabahı yeni bir güne başlayacak ve halkımızla bu seçimde başlayan sevgi bağını daha da güçlendirerek Çorum’u en güzel yerlere taşıyacağız’ dedi.

ÇORUM’A YAKIŞANI YAPALIM

Daşdan, seçime sayılı günler kaldığını ve bugüne kadar gayet sakin bir şekilde devam eden çalışmaların son güne kadar aynı şekilde devam etmesini arzu ettiklerini belirterek, ‘Hiç kimseyi kırmadan, üzmeden kardeşane bir seçim geçirmeyi temenni ediyoruz. İnşallah öyle de olacak. Burası Çorum ve burada yaşayan herkes birbirini yakından tanıyan insanlar. Seçimler gelir geçerler ama bizler hep burada yüz yüze bakacağız’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ