ÇORUM TİME

EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU AÇILIYOR

EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU AÇILIYOR
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
12 Mayıs 2014 - 17:16

Son Güncelleme: 12 Mayıs 2014 18:10 erdoğan çerikçi (1)Çorum Halk Eğitim Merkezi ile Yorgancılar ve Döşemeciler Odası Başkanlığı’nın işbirliği ile yeni dönem Emlak Danışmanlığı Kursu açılacak.
Kurs hakkında bilgi veren Yorgancılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, kurs için müracaatların 12 Mayıs itibariyle başladığını ve 15 Haziran’a kadar devam edeceğini ifade etti.
Emlak Danışmanlığı Kursu programının amacının emlakçılık faaliyetlerinin öngördüğü tüm işlemlerin usulüne uygun yapılabilmesi için gerekli bilgi birikimini oluşturmak, pazarlama, halkla ilişkiler ve psikoloji kavramlarının iş ilişkilerinde kullanma yeteneğini kazandırmak olduğunu dile getiren Çerikçi, ayrıca tapu-sicil, kadastro, imar planları ile ilgili kavramları öğrenmek ve uygulamak, gayrimenkul mevzuatı hakkında yeterli bilgi donanımına sahip olmak, mesleğin gerektirdiği ciddiyet çerçevesinde saygınlık ve sorumluluğu kavramak, mesleğin gerektirdiği iş etiğine sahip olmalarını sağlamak şeklinde özetlenebilecek kurs sonunda ise katılımcılara ‘Kurs Bitirme Belgesi’ verileceğini kaydetti.
Kursa kayıt olmak isteyenler Çepni Mahallesi 1. Kubbeli Sokak No:6/A adresinde faaliyet gösteren odaya şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Ayrıca kurs hakkında bilgi almak isteyenler ise 0.535 701 70 80 nolu telefonu aramaları yeterli olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomHoliganbet Giriş