ÇORUM TİME

MURAT YILDIRIM ADAY ADAYI OLDU

Aday olup olmayacağı merak edilen AK Parti Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım’ın 3 dönemin ardından 4. kez vekillik için aday olduğu öğrenildi.

MURAT YILDIRIM ADAY ADAYI OLDU
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
28 Nisan 2018 - 19:30

Son Güncelleme: 1 Mayıs 2018 15:46 Çorum siyasi kulislerinde aday olup olmayacağı konuşulan AK Parti Çorum eski Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ın durumu netleşti. AK Parti Çorum eski Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, 24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Çorum’dan milletvekili adayı adayı oluyor. Gazeteci Mustafa Demirer‘le telefonda görüşen Yıldırım, seçimlerde Çorum’dan milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yapacağını söyledi.

KAMUOYUNDAN TEPKİ VAR!

3 dönem milletvekilliği görevinde bulunan Murat Yıldırım, Türkiye’nin en önemli bölgelerinin teşkilat yapılanmasında aktif görev aldı. Bugüne kadar da Çorum siyasetinde en etkili isimlerden biri oldu. Ancak Yıldırım, 3 dönem üst üste Çorum’dan milletvekilliği yapmasına rağmen kamuoyunda en çok tartışılan vekiller arasında başı çekti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
4 ADET YORUM YAPILDI
gariban 28 Nisan 2018 / 23:18

beyimize tepki koyan da kim varsa bir sorunu kendisiyledir beyimiz cok degerldir asla ve asla hırsizlik bilmez yuvalar yikmaz tehdit ettirmez …asla doneklik yoktir asla kayıplarla kaçaklarla firarilerle çalışmaz adam gibi adamdir ,,,,

Ayıp gerçekten ayıp 29 Nisan 2018 / 17:46

Ya arkadaşım bu parti sizin gibiler yüzünden yıpranıyor.Sen teşkilatta da görev aldın .Niye hep bana hep bana diyorsun.Bırak artık gençlerin öbü açılsın.Sizin tecrübemiz yalnızca önünüze çıkanları devirmek menfaat için kullanıyorsun.

Çorumlu 30 Nisan 2018 / 03:02

Akparti Teşkilatlarından Sorumlu Başkan Yardimcisi Sn.Murat YILDIRIM Yatırımlar konusunda kimisi geçmiş hükümetlerin kimiside AKPARTİ döneminde başlamış olan ve bitirilen bir çok yatırımda 3 Dönem Milletvekilliği yaptigi Dönemde Diğer Akpartili Milletvekillerimizle İMZASI vardır.Eğitimde Meslek Liselerinin Katsayı Adeletsizliginin Ortadan Kalkması, İl ve İlçelerde TOKİ Konutlari Projesi,İl ve İlcelerde DOĞALGAZ Getirilmesi, Üniversite ve Bölümlerinin Kazandırılması , Bölünmüş Yollar,Kırk Dilim Yolunun Yapılması, Obruk Barajı,Yeni Hayat Baraji,Kargi Hes Projesi,Koç Hisar Baraji ,Ankara Çorum Samsun Hızlı Tren Projesi, Çorum Merzifon, Tokat Bölge Havaalani Projesi, Tarım Hayvancılık, Sulama Projeleri, Şehir ve ilçe Hastaneleri,Diş Hastaneleri,Amatem Hastanesi ,Aile Sağlığı Poliklinikler, Yaşlı ve Gençlik, Engelli Sevgi Bakım Evleri, Adliye Binaları, Yurtlar, okullar, Köylere Hizmet Götürülmesi( Köydes),Köprü Yapım Projeleri , Gençlik Spor Merkezi Spor Lisesi Projesi,Olimpik Yüzme Havuzu,Kamu ve Sözleşmeli Personel istihdamında, Organize Sanayi Bölgesi Yatırımları ve Teşviklenmesi, Cami Projeleri, Kamu Bankalarinin ilçelerde Şubelerinin Açılması, Boğazkale Hitit Restorasyonu, İncesu Kanyonu Rekrasyonu,Çorumda Siyasete kazandırdığı bir çok isimle REİSİN yol Arkadaşıdır.İlimizi aldığı görevle ve yaptığı yatırımlarla ilimizin ismini en iyi şekilde TÜRKİYEMİZE tanıtmaya devam ediyor.Tabiki Akparti mizin bu çalışmaları birilerini rahatsız ediyor.

yaşar yıldız 30 Nisan 2018 / 08:50

yav görev alsa ne olur sanki bakanlık mı yaptı ne önemli görevi Çoruma ne yaptı sadece kendine yaptı parmakla gösterin şunu yaptı diye hırsız dediğiniz Muzaffer külcünün bile Çorumda dalo gösterilecek eserleri var aman sakın ha vekil olarak göstermesinler

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ