ÇORUM TİME

GENÇ KADIN KANSERE YENİK DÜŞTÜ

GENÇ KADIN KANSERE YENİK DÜŞTÜ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
25 Mayıs 2014 - 19:20

Son Güncelleme: 25 Mayıs 2014 19:20 çorum cenaze (1)

çorum cenaze (2)AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin Çorum Müftülüğü’nde çalışan kayınbiladeri Hakkı Özkahya’nın eşi, Eski Nikah Memuru Mustafa Ayaz’ın kızı, Telekom’da çalışam Fatih Ayaz’ın Kızkardeşi Ferda Özkahya (37) toprağa verildi.
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi şefi Yaşar Kirişçi’nin akrabası olan Ferda Özkahya, 11 yıldır yakalandığı amansız kanser hastalığa yenik düşerek dün tedavi gördüğü Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.
İki çocuk annesi olan Ferda Özkahya’nın cenazesi bugün saat 11.00’de Göğüs Hastalıkları Hastanesi morgundan alınarak Ulu Cami’ye getirildi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.
Cenaze törenine; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Çorum eski Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından kıldırıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ