ÇORUM TİME

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Hitit öğrencileri madalyalarla döndü

Hitit Üniversitesi öğrencileri Ünilig, Atletizm Türkiye Şampiyonası’ndan gümüş ve bronz madalya ile döndü.

Hitit öğrencileri madalyalarla döndü
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
10 Mayıs 2023 - 14:34
Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 14:34

Hitit Üniversitesi öğrencileri Ünilig, Atletizm Türkiye Şampiyonası’ndan gümüş ve bronz madalya ile döndü. Manisa’da düzenlenen ve 40 üniversiteden 400’den fazla sporcunun katıldığı şampiyonada sırıkla atlamada Öznur Gedik Türkiye ikincisi, cirit atmada Nesrin Sak Türkiye üçüncüsü oldu. Erkekler 5000 ve 1500 metrede Mehmet Kalyoncu ile 400 metre engelli koşuda Mustafa Emin Köse ise Türkiye dördüncülüğü elde etti.

Elde ettikleri başarıdan dolayı öğrenciler ve teknik heyeti tebrik eden Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, “Öğrencilerimizin spor alanında elde ettikleri başarılar artarak devam ediyor. Bizleri gururlandıran öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ