ÇORUM TİME

HSYK KARARNAMESİ İLE 3 HAKİM GELDİ

HSYK KARARNAMESİ İLE 3 HAKİM GELDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
12 Şubat 2014 - 9:16

Son Güncelleme: 12 Şubat 2014 09:16 yeni haberHakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) yeni kararnamesi ile 166 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 11/02/2014 Tarihli Ve 340 Sayılı Adli Yargı Mazeret ve Mesleğe Kabul Kararnamesi ile 166 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
Kararnameyle birlikte Çorum’dan 3 hakim tayin edilirken, 1 hakim de Çorum’a görevlendirildi.
Çorum Hakimi Yasin Uğurer eş durumundan talep nedeniyle Akçakale Hakimliğine atanırken, Çorum Hakimi Emrah Öztürk ise talep nedeniyle Tetkik Hakimliğine atandı. Çorum Hakimi Mehmet Şen de eş durumundan dolayı Çorlu Hakimliğine atandı.
Öte yandan Danıştay Tetkik Hakimi Betül Özbakış, talep nedeniyle eş birleştirmesinden dolayı Çorum İdare Mahkemesi Üyeliğine tayin edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ