ÇORUM TİME

İLHAN YAŞAR EĞİTİM İŞ BAŞKANI OLDU

İLHAN YAŞAR EĞİTİM İŞ BAŞKANI OLDU
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
26 Mayıs 2014 - 9:22

Son Güncelleme: 26 Mayıs 2014 09:22 1

2

3

4Eğitim İş Genel Merkez Yönetim Kurulun kararı ile Amasya, Tokat ve Sivas Temsilcilikleri bağlanarak şubeleştirilen Eğitim İş Çorum Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu, Atatürk Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Katılımın bir hayli yoğun olduğu kongrede Eğitim İş Çorum Şubesi’nin yeni yönetim ve diğer organlarını belirlemek amacıyla seçim yapıldı.
Kongreye CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer, Birleşik Kamu İş Çorum İl Temsilcisi Dursun Tunç ile birlikte Çorum, Amasya, Tokat ve Sivas’tan üyeler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Heyeti Haydar Sabancılar başkanlığında Asiye Kaynar, Caner Turan ve Metin Turşucu’dan oluştu.
Eğitim İş eski Şube Başkanı Duran İrdeli, açılışta yaptığı konuşmada sendika olarak Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda bir sendikacılık anlayışı benimsediklerini ifade ederek, ‘sendika olarak örgütlü toplumun güç ve önemini biliyoruz. Çünkü sınıf mücadelesinde en önemli güç örgütlenme hakkıdır” dedi.
Konuşmasında dil birliğinin önemine de özel vurgu yapan Duran İrdeli, “Eğitim İş olarak dil birliğini sonuna kadar savunuyoruz. Sendika olarak dil birliğinin parçalanmasının ülkenin parçalanmasıyla eş anlamlı olduğunu farkındayız. Bu nedenle Eğitim İş olarak dil birliğini ve eğitim dilinin Türkçe olmasından yanayız” ifadesini kullandı.
Kongrede gündemdeki maddelerin görüşülerek oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından sendikanın yeni yönetim ve diğer organlarının belirlenmesi amacıyla seçimlere geçildi.
Tek listeyle girilen seçim sonucunda İlhan Yaşar başkanlığında oluşturulan liste kullanılan oyların tamamını aldı.
İlhan Yaşar başkanlığında oluşturulan 12 kişilik yönetim kurulu; Duran İrdeli, Özcan Çakmak, Selim Bozkurt, Özlem Arın, Aytaç Atmaca, Celebi Özgan, Yalın Oku, Özcan Çuhadar, Süleyman Soner Salman, Bektaş Erçel ve Hasan Topal’dan oluştu.
Denetleme Kurulunda Hasan Hüseyin Güler, Şeref Şensoy, Satılmış Sarıtaş, Erdal Gökgöz, Esmeray Şölenkol ve Mehmet Ali Kahraman görev alırken, Disiplin Kurulu ise Leyla İnci, Acem Balat, Süleyman Öksüz, Endam Ünsal, Fatih Özgen ve Cahit Tekkeşinoğlu’ndan oluştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomHoliganbet Giriş