Son Güncelleme: 11 Mart 2014 11:07
30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, MHP İl Başkanı İsmail Lek, MHP Belediye Meclis Üyesi adayları ve MHP Çorum İl yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Vali Sabri Başköy’ü makamında ziyaret etti.
30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları arasında ilk ziyareti Vali Başköy’e yaptığını ifade eden MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan; “30 Mart Yerel Seçimleri ilimizde barış, kardeşlik, dostluk ve güven içerisinde gerçekleşecektir. Çorum’un birlik ve beraberliğini korumak adına biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Amacımız Çorum’u daha ileriye taşımaktır.” dedi ve kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vali Başköy’e teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Başköy; “30 Mart mahalli idareler seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içerisinde gerçekleşeceğine inanıyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi parti temsilcilerimiz nezaketleriyle bunun en güzel örneğini gösteriyorlar. Siyasi partiler, dolayısıyla adaylar, projelerini ortaya koyarak birbirleri ile yarışıyorlar. Neticede vatandaşlarımız 30 Mart günü seçimini yapacak ve halkın iradesi bir kez daha tecelli etmiş olacaktır. Belediye başkan adaylarımızın birbirlerini incitecek söz ve davranışlardan kaçınması ilimiz adına ayrıca memnuniyet vericidir. Çorum halkı adına onlara bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
Mülki idare olarak seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi için İl Jandarma Komutanlığımız, İl Emniyet Müdürlüğümüz ve kaymakamlıklar kanalıyla gerekli tedbirlerin alındığına birkez daha dikkat çeken Vali Başköy; “Gerekli olması halinde ek tedbirler alabiliriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi ve seçim sonuçlarının ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak bütün adaylara 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar diledi.