ÇORUM TİME

IRMAKTAKİ BALIK AVI ÖLÜMLE BİTTİ

Çorum’un İskilip İlçesine bağlı Çukur Köy yakınlarındaki Kızılırmak’ta balık tutan iki kişi boğuldu. 17 yaşındaki gencin cansız bedenini dalgıçlar buldu, 30 yaşındaki Ramazan Buğday’a ise ulaşılamadı.

IRMAKTAKİ BALIK AVI ÖLÜMLE BİTTİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
03 Mayıs 2018 - 22:59

Son Güncelleme: 3 Mayıs 2018 23:00 Alınan bilgiye göre; balık tutmak için ırmak kenarına Ramazan Buğday’la birlikte giden Galip Güler, dengesini kaybederek ırmağa düştü. Arkadaşını kurtarmak için suya atlayan Ramazan Buğday da akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Olay yerine gelen AFAD dalgıçları Galip Güler’in cansız bedenine ulaşırken, Ramazan Buğday ise tüm aramalara rağmen bulunamadı. Akşam saatlerinde Kırıkkale Barajı’nın kapaklarını açmasıyla artan su seviyesi, arama faaliyetlerinin son verilmesine neden olurken, yapılan görüşme ile kapaklar tekrar kapatıldı. Samsun’dan takviye olarak çağrılan dalgıçlarla birlikte arama faaliyetlerine devam edilecek.

LİSE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Cansız bedenine ulaşılan Çukurköy nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki Galip Cemal Göler’in İskilip Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken onu kurtarmak için ırmağa giren Ramazan Buğday’ın ise Bitlis nüfusuna kayıtlı evli ve iki çocuk babası olduğu, geçimini İskilip çöplüğünde hurda toplayarak sağlamaya çalıştığı öğrenildi. Irmakta cansız bedeni bulunan Galip Cemal Göler otopsi için İskilip ATıf Hoca Devlet Hastanesine kaldırılırken yakınları arkadaşları öğretmenleri hastaneye akın etti.

 


HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomHoliganbet Giriş