ÇORUM TİME

İSKİLİP TURİZM SEZONUNU AÇTI

İSKİLİP TURİZM SEZONUNU AÇTI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
30 Mart 2015 - 9:25

Son Güncelleme: 30 Mart 2015 09:27 1

2Dolmasıyla, tarihiyle, geleneksel kültürüyle insanların ve tur firmalarının dikkatlerini üzerine çeken İskilip’te turizm sezonu bu yıl erken başladı. Soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeyen tur firmaları, İskilip’in zengin tarihini tanıtmak için gezi organizasyonu düzenledi.

Geçtiğimiz hafta ilçeye tur düzenleyen Türkiye’nin tanınan ve önde gelen turizm firmalarından Fest Travel, Bu hafta sonu da başka bir kafile ile ilçeye geldi.

Tarihi arastaları, el sanatları ustaları, kral mezarları, kalesi, Bedri Rahmi Eyüboğlu Sürekli Sergi Salonu, peri bacaları, tarih kokan ihtişamlı konakları ve misafirperver insanları ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan İskilip, misafirlerini yaz kış demeden kendisine hayran bırakıyor.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma “Sağanak yağışa rağmen İskilip’i gezen turist konuklarımıza, Fest Travel turizm firmasına, tur rehberi Mustafa Peştereli’ye, misafirperver İskilip halkına ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişJojobet Güncel GirişMarsbahis Girişcasibom