Son Güncelleme: 5 Aralık 2014 11:20
Bu yıl 8.si düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarında Çorum standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor…
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum’un tanıtımı için her türlü fırsatı değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Yurt içi ve yurt dışı turizm ve tanıtım fuarlarının Çorum’un tanıtımı için önemine değinen Zeki Gül, “Turizm potansiyeli yüksek olan Çorum’u ülkemize ve yabancılara tanıtmak ve şehrimize turistlerin ilgisini artırmak amacıyla çeşitli fuarlara katılıyoruz. İnşallah yaptığımız bu çalışmalarla birlikte Çorum, turizm pastasından yeterince pay alacaktır” diye konuştu.
Zeki Gül, sıcak leblebi dağıttı
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Travel Turkey Fuarı’nda Çorum standını ziyaret eden ziyaretçilere Çorum leblebisi ikram etti.
Çorum standında kavrulan leblebi sıcağı sıcağına ziyaretçilere ikram eden Zeki Gül, Çorum hakkında da ziyaretçilere bilgiler veriyor