ÇORUM TİME

Kadın muhasebecilere tam destek

Kadın muhasebeciler 9.toplantılarını 49 firmadan 60 muhasebe yöneticisi ile “Ece Holding” sponsorluğunda bir cafede gerçekleştirdi.

Kadın muhasebecilere tam destek
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
26 Eylül 2022 - 14:21
Son Güncelleme: 26 Eylül 2022 14:21

Kadın muhasebeciler 9.toplantılarını 49 firmadan 60 muhasebe yöneticisi ile “Ece Holding” sponsorluğunda bir cafede gerçekleştirdi. Dalyan Makina muhasebe müdürü Funda Aykaç’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Ece Holding muhasebe yöneticisi Hande Eyvaz tarafından Ece Holding’in kuruluşundan başlayarak tarihçesi hakkında bilgi verildi. Grup şirketlerinin faaliyet alanları ve ürün koleksiyonlarından bahsedildi.

Toplantıda finans eğitimine kalındığı yerden devam edildi. Hitit Üniversitesi Finans Uzmanı Doç. Dr. Öznur Sakınç, şirketlerin kendi bünyesindeki finansal tablolarının hazırlanması, geleceğe yönelik öngörüler, sermaye artırımları, hisse senetleri hakkında eşsiz bilgiler verdi. Çorum Kadın Muhasebe yöneticileri Ece Holding şirket sahiplerine hem muhasebe yöneticilerinin gelişimine olanak tanıdıkları için hem de kadın muhasebecilere tam destek oldukları için sonsuz teşekkür ederek toplantıyı gelecek ay görüşülmek üzere sonlandırdılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ