ÇORUM TİME

KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLANDI

Gül Gençlik, Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (GÜL­DER) tarafından düzenlenen “Niçin Kitap Okumalıyız” kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük tarafından verildi.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI SONUÇLANDI
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
26 Aralık 2016 - 13:33

Son Güncelleme: 26 Aralık 2016 13:33 Ödül töreni öncesinde yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri “Avrupa Ülkelerinde Özel Eğitime Muhtaç Çocukların Eğitsel Tanımlama Sürecinin İncelenmesi” projesi kapsamında gittikleri İspanya’nın Sevilla kentindeki gözlemlerini anlatan GÜL­DER Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Gençkan, ülkemizde okuma alışkanlığının gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.
DSC_0067-- İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise yaptığı konuşmada “dinimizin ilk emri olan oku gereğince çok okumalıyız. anne babamızla, çocuklarımızla kitap okuyacağız ve dinini, vatanını, milletini seven bireyler yetiştireceğiz. Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz tebrik ediyorum” dedi. Yarışmada Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’ndan İsra Nur Selçuk Yıldırım birinci olurken, Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Hilmi Baki Şimşek ikinci, Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Batuhan Coşğun ise üçüncü oldu.
DSC_0045--

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ