ÇORUM TİME

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KURUMLARARASI SPOR ŞÖLENİ SONA ERDİ

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Spor Şöleni Buhara Kültür Merkezi’nde oynanan final maçı sonrası tüm branşlarda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

KURUMLARARASI SPOR ŞÖLENİ SONA ERDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
16 Mart 2017 - 10:53

Son Güncelleme: 16 Mart 2017 10:53 Masa tenisi, bowling, dart, satranç ve voleybol branşlarında yapılan spor şöleninde Çorum merkez, ilçe ve beldelerden oluşan 33 kurumdan 105 kadın ve 986 erkek olmak üzere toplam 1091 sporcu mücadele etti. Turnuvada 105 sporcu, madalya almaya hak kazandı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Azimli, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve çok sayıda spor severin katıldığı ödül töreninde konuşan Başkan Külcü, ikincisini gerçekleştirdikleri kurumlar arası spor şölenine katılımın çok yoğun olduğunu söyledi. Geçen yıl sadece il merkezindeki kurumların katıldığını bu yıl ise ilçelerden de katılımını olduğunu ifade eden Külcü, “Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz şölenimize 631 kişi katılmıştı. Bu yıl ise 1091 kişi katılarak bu sayı iki katına çıkmış oldu. Şölenimize katılan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
300 Çorum’da sporu bir yaşam biçimi haline getirmeye gayret ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, her yaş ve her kesime yönelik spor faaliyetleri düzenlediklerini söyledi. Külcü, “Her ay tüm kesimlerin katılabildiği, hemşehrilerimizin spor yaparken aynı zamanda eğlendiği faaliyetler yapıyoruz. Devletimiz spora çok önemli yatırımlar yapıyor. İlimizde de Çorum Belediyesi olarak şehrimizi spor kenti haline getirmek için çalışıyoruz. Sporun lokomotifi olarak şehrimize yeni spor tesisleri yapıyor, Çorum’u yeni spor branşlarıyla tanıştırıyoruz. Sporu, insanlığın ortak dili olarak bildiğimiz için kurumlarımız, STK’larımız, engellilerimiz, kadınlar ve erkeklerin katıldığı faaliyetler gerçekleştiriyoruz.” dedi.
301 Dereceye girenlere ödülleri verildi

Çorum Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen kurumlar arası spor şöleninde dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Voleybolda 1. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği, 3. Mecitözü Ziraat Odası Başkanlığı ve 4. Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi takımları derece yaptı.
Masa tenisi bayanlarda 1.Ceren İlayda Sönmez, 2. Irmak Deniz Özpamuk, 3. Arzu Özölçer oldu. Masa tenisi erkeklerde ise 1.Çorum Belediyesi Su Kanalisazyon Müdürlüğü, 2. Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği, 3. İlahiyat Fakültesi oldu.
305 Bowling bayanlarda 1.Arzu Özölçer, 2. Nurhan Emine Tiryaki, 3. Serap Barın oldu. Bowling erkeklerde ise 1. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2.Tesisler Müdürlüğü, 3. Ziraat Katılım Bankası oldu.
Dart Bayanlarda 1. Canan Canset Arslan, 2. Ceren İlayda Sönmez, 3. Zümran Yüce oldu. Dart erkeklerde ise, 1. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2. Hitit Üniversitesi SKS Kırmızı takım, 3. İtfaiye Müdürlüğü oldu.
Satranç Bayanlarda 1. Özlem Yılmaz, 2. Filiz Yetim, 3. Kamile Kumaş oldu. Satranç erkelerde ise, 1. Evren Deniz Sarıbay, 2. Şahin Yetik, 3. Adil İpek oldu.
304

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ