Son Güncelleme: 24 Mart 2018 13:35 MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çorum halkının beklenti ve taleplerine ilişkin Meclise önerge sundu. Çorum’un başta ekonomik beklentileri olmak üzere havaalanı ve demiryolu gibi taleplerini de meclis kürsüsünde dile getiren Erhan Usta, “Çorumlu sanayiciler sorunlarının çözümü için MHP’yi arıyorlarsa o Çorum’dan milletvekili çıkartan partilerin sorunudur. Onları niye aramıyorlar onu ben bilemem. Sorun bize geldi. Biz de meclise taşıdık. Oradaki işadamları bizim partilimiz falan değil. Şunu düşünmeleri lazım milletvekillerinin. Sizleri aramıyorlar da niye bizleri arıyorlar” dedi.

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ!
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın Çorum’la ilgili verdiği önerge üzerine AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu söz aldı. Uslu, “Erhan Usta’ya teşekkür ediyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu vesileyle Çorum mecliste gündeme geldi” dedi.

TARİHİ BİR İSİM KONULABİLİR!
Salim Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü: Havaalanı ve demiryolunda Erhan Usta bir ilerleme yok diyor. Var. Hem havaalanı hem demiryolu bizim gündemimizdedir. Havaalanıyla ilgili Merzifon’da ilave pist yapıldı. Halen hizmete açılmamıştır. Merzifon havaalanına Çorum isminin konmasını doğru bulmuyorum. Biz daha çok coğrafi veya tarihi bir isim konulabilir diye düşünüyoruz. Bunun çalışması yapılıyor. İlave terminal binası talebi Başbakan’ın 28 Eylül’de Çorum’a geldiğinde intikal ettirildi. Bu konuda Başbakan’ın çalışmaları var. Merzifon’dan günde 2 uçak kalkıyor. Anketlerle belirleniyor bu uçuş saatleri.”





Otomobil devrildi:1 ölü 1 yaralı
Uçuruma devrildi sürücü hayatını kaybetti
Şüpheli araçtan uyuşturucu çıktı!
Akran nezaketi projeleri geliştirilecek
İŞKUR ile tezgahtar kursu başladı





Sayın ak partili vekilin dediğinden ne anladınız havaalanı yapılıyomu yapılmıyomu