ÇORUM TİME

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE ‘TECRÜBE GÜNLERİ’ SEMİNERİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE ‘TECRÜBE GÜNLERİ’ SEMİNERİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
18 Nisan 2014 - 15:36

Son Güncelleme: 18 Nisan 2014 15:38  

TECR2

TECR3

TECR4Hitit üniversitesi Mühendislik Fakültesinde ‘’Tecrübe Günleri’’ etkinlikleri çerçevesinde Alman Voith Turbo Güç Aktarma Tekniği Ltd. Sti. (VTTR) firmasında çalışan eski mezun Makine Yüksek Mühendisi Metin Demirel tarafından seminer verildi. Seminer öncesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Aykul kısa bir konuşma yaparak Demirel’e Çorum’da bulunmasından dolayı teşekkür etti.
Makine Yüksek Mühendisi Metin Demirel, Almanya’da bulunan ve dünya çapında endüstri ürünleri, raylı sistemler, deniz sistemleri, cadde bölümü ürünleri (ticari araçlar, otobüsler) gibi bir çok alanı ve şubelere sahip Voith Şirketler grubunun bir üyesi olarak kurulan Alman Voith Turbo Güç Aktarma Tekniği Ltd. Sti. (VTTR) firması hakkında bilgiler vererek, ‘Voith Güç Aktarım Sistemleri’ konusunda bir sunum yaptı. Demirel, sunum sonrasında yapılan soru cevap bölümünde de yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.
Yoğun katılımın görüldüğü seminerin son derece verimli geçtiğini belirten öğrenciler, tecrübe günleri etkinliklerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ