ÇORUM TİME

Öğrenciler geleneksel yemekleri tanıttı

Çorum’da meslek lisesi öğrencileri, Türk Mutfağı Haftası kapsamında Çorum’un geleneksel yemeklerini sergiledi.

Öğrenciler geleneksel yemekleri tanıttı
22 Mayıs 2026 - 18:50
Son Güncelleme: 22 Mayıs 2026 18:50

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen “Ben Her Yerde Varım – Maarifin İzinde Marifetli Gençlik” programı çerçevesinde etkinlik yapıldı. Sanat Sokağı’nda düzenlenen etkinlikte Hitit Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çorum Halk Eğitim Merkezi, Şehit Öğretmen Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi ile Bahçelievler Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından stantlar açıldı.

Stantlarda meslek lisesi öğrencilerince hazırlanan kentin geleneksel yemekleri Çorum mantısı, Hitit ekmeği, keşkek, sarma, tavuklu yahni, su böreği, İskilip dolması, fellah köftesi, cızlak, tava mayalısı ve erişte gibi yöresel yemekler tanıtılarak ziyaretçilere ikram edildi. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cemal İbrahim Yalçın, stantları gezerek yöresel yemekler hakkında bilgi aldı. (AA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişmarsbahisCasibom GirişCasibom GirişCasibom GirişJojobet Girişpokerklas girişCasibom Girişcasibom giriş