Son Güncelleme: 22 Nisan 2015 11:42 
Osmancık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Nisan ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Osmancık Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Osmancık OSB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’nin parselizasyon, uygulama imar planı ve altyapı projeleri ile ilgili çeşitli firmalardan alınan proje teklifleri değerlendirildi.
Osmancık OSB Yönetim Kurulu Çetin Başaranhıncal, toplantının ardından yaptığı açıklamada, OSB için tahsis edilen alanda bulunan şahıs mülkiyetlerinin kamulaştırılması için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan ‘kamu yararı’ kararı alınması gerektiğini hatırlatarak, “Konu ile ilgili daha önce bakanlığa yaptığımız başvuru değerlendirilerek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık tarafından onaylanmıştır” dedi.
Başaranhıncal, Osmancık OSB’nin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırım programına alınmasının ardından kamulaştırma çalışmalarının başlayacağını sözlerine ekledi.





Galatasaraylılar derbi galibiyetini kutladı
Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Çorum’da madımak otu mesaisi başladı
Çorum FK deplasmanda coştu
75 yaşındaki Satı teyzenin bayrak sevgisi




