Son Güncelleme: 13 Eylül 2014 12:40 Saadet Partisi Çorum İl Başkanlığının Eylül ayı genişletilmiş İl Divan Toplantısı 14 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz’ın da katılacağı toplantı saat 14.00’te Turgut Özal İş Merkezi’ndeki Belediye Konferans Salonu’nda yapılacak.
Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İbrahim Zorlu, parti olarak temel hedeflerinin yeniden büyük Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye ve yeni bir Dünyanın kurulması olduğunu söyledi.
Zorlu, “bu amaç ve gaye doğrultusunda çalışacak ve ümmet adına kardeşlerimiz adına verilen bu büyük mücadele de tüm Çorumlu hemşehrilerimizi de yanımızda görmekten büyük bir sevinç duyacağız” dedi.
Çorum Saadet Partisi Teşkilatları olarak 14 Eylül Pazar günü saat 14.00’de Turgut Özal İş Merkezi’ndeki Belediye Konferans Salonu’nda Eylül ayı İl Divan Toplantılarını gerçekleştireceklerini anlatan İbrahim Zorlu, “Genel Başkan Yardımcımız İsmail Akkiraz’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan toplantımıza tüm teşkilat görevlilerimiz, aileleri ve gönüllülerimiz katılacaktır. Gayesi Hakka hizmet olan bütün Çorumlu hemşehrilerimizi de bu önemli toplantımıza bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.