ÇORUM TİME

SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN TABİP ODASINA ZİYARET

SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN TABİP ODASINA ZİYARET
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
17 Haziran 2014 - 10:24

Son Güncelleme: 17 Haziran 2014 10:24 8İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani ve Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Engin Değirmenci, Tabip Odası’nı ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel ve beraberindekiler, Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi.
Yücel ve beraberindekiler Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak ve yönetim kurulu üyeleri ile Çorum’un olası sağlık problemleri, bundan sonra yapacakları çalışmalar ve Çorum’un sağlığı için yapılacak olan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde de bulundu.
Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak ise Mayıs ayında yeni bir anlayış ile yeni yönetimlerini oluşturduklarını dile getirerek, hekimlerin hakları ile ilgili çözüm odaklı yönetim anlayışını desteklediklerini söyledi. Azak, hekimlerin çalışma şartları ve sağlıkta şiddete karşı gerekli çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ