Son Güncelleme: 9 Ağustos 2018 13:28 Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye (Türk-Şeker) ait Çorum Şeker Fabrikası’nın 528 milyon liraya özel bir firmaya satılmasının ardından fabrikada ilginç sorunlar ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, özelleştirme süreci sonunda Safi Katı Yakıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 528 milyon liraya satın alınan fabrikada devir işlemleri tamamlandı. Türkşeker bünyesindeki fabrikanın idareci ve çalışanlarının Çorum’daki görevleri resmi olarak son buldu. Fabrikayı devralan şirket ise kendi kadrosunu oluşturarak yeni sezon öncesi üretim hazırlıklarına başladı.

ÖNCE KAMYONLARDAN 100 TL ALINDI
Şirketin kendi kadrosunu oluşturduğu fabrikada ilk olarak tepki çeken bir uygulamaya gidildi. Fabrikaya giren kamyonlardan 100 TL giriş ücreti alınması üzerine BİMER ve CİMER’e yüzlerce şikayet yağdı. Bunun üzerine fabrika yönetimi nizamiyeden içeri giren araçlardan 100 TL ücret alınması uygulamasına “anında” son verdi.

CAMİYE YÜRÜYEREK GİREBİLİRSİNİZ!
Çorum Şeker Fabrikası içerisinde bulunan camide ilginç uygulamalardan payını aldı. Yıllardır Ankara-Samsun karayolunu kullanan binlerce kişinin özellikle cuma namazları için gittiği fabrika içerisindeki cami için ilk kez araç geçişlerine izin verilmedi. Camiye gitmek isteyenler araçlarını Ankara-Samsun Yolu üzerine park ettikten sonra fabrika nizamiyesinden yürüyerek ulaştı. Yaşanan bu duruma birçok kişi tepki gösterdi.

YILLARDIR HİÇ SORUN YAŞANMAMIŞTI
Çorum Şeker Fabrikası içerisine 1995 yılında Genel Müdürlük tarafından yaptırılan cami çalışanlar başta olmak üzere Ankara-Samsun Yolunu kullananlar içinde önemli bir görevi yerine getiriyordu. Çorum Müftülüğü tarafından imam ve müezzin görevlendirilen camiye vatandaşlar nizamiyeden araçlarıyla gidiyor, caminin otoparkına araçlar park ediliyor ve güvenlikçilerin kontrolünde yeniden çıkış yapılıyordu.





Otomobil devrildi:1 ölü 1 yaralı
Uçuruma devrildi sürücü hayatını kaybetti
Şüpheli araçtan uyuşturucu çıktı!
Akran nezaketi projeleri geliştirilecek
İŞKUR ile tezgahtar kursu başladı





YALAN HABER YAPMAYIN YAKIŞMIYOR.İNSANLAR ÖZEL MÜLKLERİNE BAŞKALARINI ALMAK ZORUNDA DEĞİL HELE AĞIR SANAYİİ OLARAK ÇALIŞAN BİR FABRİKAYA ASLA.HEM CAMİNİN OTOPARKI YOK Bİ ZAHMET GEL GÖR ONDAN SONRA HABER ET GÜZEL KARDEŞİM.