ÇORUM TİME

Slimkent Toki’de sona gelindi

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay ve Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Slimkent TOKİ ‘de yapımı devam eden 750 konuttan oluşan 36 binanın çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Slimkent Toki’de sona gelindi
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
27 Eylül 2023 - 15:58
Son Güncelleme: 27 Eylül 2023 15:58

Çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay; “Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile birlikte TOKİ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre binalar ve altyapı çalışmaları cumartesi gününe kadar tamamlanacak olup, gönül belediyeciliğinin ilimizdeki temsilcisi Çorum Belediyemizin destekleri ile alt yapının tamamlanmasının akabinde cumartesi günü itibari ile de asfalt serim çalışmalarına başlanacaktır.

TOKİ yetkililerinden verilen bilgiye göre asfalt serimin akabinde son düzenlemelerin de tamamlanması ile önümüzdeki günlerde dairelerin anahtar teslimlerinin yapılacağı da tarafımıza belirtilmiştir. TOKİ konutlarının ilimize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanlığı’na, AK Parti Çorum Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığımıza, alt yapı ve asfalt desteğiyle çalışmalara büyük katkı sunan Çorum Belediyemize en önemlisi sabırla bekledikleri için hak sahiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

‘Yaparsa AK Parti Yapar! ’ Millete hizmet yolunda durmak yok yola devam.” şeklinde açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarında gönül belediyeciliği ile Çorum’un çehresinin değiştiğini belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda güven ve istikrar ile büyüyen bir Çorum, büyüyen bir Türkiye için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. “ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ

Jojobet GirişJojobet GirişcasibomcasibomCasibom