Son Güncelleme: 4 Ağustos 2016 15:47 Sungurlu Belediye binası önünde yeni alınan asfalt makinesi için kurban kesildi. Törene Sungurlu Belediye başkanı Abdulkadir Şahiner, belediye başkan yardımcıları, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÇAMURLU SOKAK BIRAKMAYACAĞIM DEDİ
Törende bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Geldiğimiz gün itibariyle çamurlu hiç bir sokak bırakmayacağımıza dair bir söz verdik. Planımız 2017 idi ama aciliyetten dolayı 2016 yılında asfalt şantiyemizi ve aracımızı Belediye’ye kazandırdık” dedi. Başkan Şahiner, Sungurlu’da asfaltsız yolun kalmayacağını söyledi.

BU MEMLEKET BİZDEN HİZMET BEKLİYOR
Asfaltını imatından dökümüne kadar her şeyini Sungurlu Belediyesi olarak biz yağacağız diyen Şahiner, “Allah hayırlı uğurlu etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi hizmetlere imza atacağız. Mühim olan şu ki memlekette hizmette geri durmayacağız. Belediye olarak taşın altına her zaman elimizi koyacağız. Bu memleket bizden hizmet bekliyor, bu memleket bizden daha güzel şeyler bekliyor. İnşallah bizde bunları sizlerle beraber yerine getireceğiz. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı. (İHA)





Otomobil aydınlatma direğine çarptı
Traktör kazasında genç kız hayatını kaybetti
Alevlere teslim olan ev kül oldu
Okullarına adı verilen şehidi andılar
Yapay zeka ile tespit edilecek




