ÇORUM TİME

SUNGURLU’DA ÜCRETSİZ CENAZE HİZMETİ

Sungurlu Belediyesi, hizmetleri ile vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda insan odaklı hizmetlerimiz her zaman öncelikleri olduğunu söyledi.

SUNGURLU’DA ÜCRETSİZ CENAZE HİZMETİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
02 Ocak 2017 - 10:28

Son Güncelleme: 2 Ocak 2017 10:28 Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Pek çok çalışmamız arasında özel bir yeri bulunan ücretsiz cenaze hizmeti ve ücretsiz cenaze nakil hizmetiyle de vatandaşlarımıza zor ve acılı günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi. Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi, cenaze yakınlarını, cenaze sırasında vatandaşların mezarlıklara ulaşımını sağlamak için, Minibüs ve otobüs tahsis ediyor. Bayan ve erkek gassal ile cenaze yıkama, kefenleme, araç ve nakil işlemlerini, mezar kazımı ve defin işlemlerini Sungurlu merkez ve tüm köylerine ücretsiz olarak 7/24 esasıyla sunuyor.
BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ CANAZE HİZMETİ (SERKAN ŞANSEVER/ÇORUM-İHA)
Cenaze hizmetlerinde çalışan personel, ilk olarak taziye evlerine giderek cenaze yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunup, Belediye tarafından hazırlanan içinde çay, şeker, gülsuyu ve lokum olan taziye paketini cenaze evine teslim ettikten sonra belediye tarafından yapılan ücretsiz hizmetlerinin dışında başka yardımcı olunabilecek bir şeyin olup olmadığı soruluyor.
KEFENLEME İŞLEMİ (SERKAN ŞANSEVER/ÇORUM-İHA)
“2016 yılında 598 kişi vefat etti”

Bu ilkemiz doğrultusunda pek çok çalışmamız arasında özel bir yeri bulunan ücretsiz cenaze hizmeti ve ücretsiz cenaze nakil hizmetiyle de vatandaşlarımıza zor ve acılı günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz diyen Başkan Şahiner, “Cenaze Hizmetlerimiz vatandaşımızın büyük beğenisini topluyor. Sungurlu Hemşerilerimizden aldığımız güçle daha hayırlı hizmetler sunmaya gayret edeceğiz. 2016 itibariyle bir yıl içinde 598 vatandaşımız vefat etmiştir. Cenaze Hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Alo cenaze hattı 188 veya 3112118 telefonlarımızdan yetkililerimize ulaşabilir” dedi. Cenaze yakınları, acılı günlerinde yanlarında olan ve böyle güzel bir hizmeti sunan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. (İHA)

TÜM İŞLEMLER ÜCRETSİZ (SERKAN ŞANSEVER/ÇORUM-İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ