ÇORUM TİME

SUNGURLU’YA CEZAEVİ YAPILACAK

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sungurlu 1200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu yapım işi sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

SUNGURLU’YA CEZAEVİ YAPILACAK
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
13 Mayıs 2017 - 11:39

Son Güncelleme: 13 Mayıs 2017 11:45 Uslu, cezaevi inşaatının 25 Mayıs’ta yer teslimi yapılarak başlayacağını ifade etti. Salim Uslu, Sungurlu’da Çiftlik Köyü mevkisine yapılacak 1200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu yapım işi sözleşmesinin imzalandığını ve 25 Mayıs’ta yer teslimi yapılarak başlanacağı açıklamasında bulunarak hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ise; “Görevi devraldığımız dönemde, gündemde olan bu projenin teşkilat olarak takipçisi olduk. Milletvekilimiz Salim Uslu’nun verdiği haber ilçemiz adına bizleri ve hemşehrilerimizi sevindirdi” dedi.
2Yapılacak ceza infaz kurumunun içinde 2 ziyaretçi, 1 jandarma, 1 idare, 1 teknik, 1 atölye binası 1 kapalı spor salonu ile 100 dairelik 5 lojmanın bulunacağını, maliyetinin ise 14 milyon TL olacağını söyleyen Özkan, “Ceza infaz kurumunun bittiği anda alınacak ve gelecek memur sayısıyla ve diğer dolaylı yollardan istidama, ekonomik girdisiyle de ilçe esnaflarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Bu aşamaya gelmesindeki katkılarından dolayı Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, İlksen Ceritoğlu Kurt ve İl Başkanımız Mehmet Karadağ ve diğer emeği geçenlere ilçemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
1

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ